ДРУШТВО ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ГУМЕНИ ПРОИЗВОДИ, ГУМИРАЊЕ ВАЛЦИ И ТРГОВИЈА
english version

 
 
 

 


Во производствената програма на ТЕХНОГУМА ДООЕЛ се и гумените EPDM профили кои се вградуваат во најновата генерација на ПВЦ и алуминиумска столарија.

Готовите EPDM профили се еластични и растегливи, при што нема никакво нивно кинење или распукнување, затоа лесно се вградуваат во жлебовите на прозорците, вратите и останатата ПВЦ и алуминиумска столарија.Притоа нивните својства остануват непроменети, односно го задржуваат првобитниот облик и можат да поднесат промена на температура, дожд и сонце.


Гаранцијата на EPDM материјалите кои се вградуват е 20 години.

 
 
 
 

Copyright ©2004 Tehnoguma dooel Stip
Designed by MTnet